Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Reinkarnációs utazás

reinkarn.jpg   

 

 

 

 

Reinkarnációs utazás

 

Kinek ajánlott? - Bárkinek, aki kíváncsi honnan jött, milyen fogadalmakat tett, ami akadályozza a jelen életben, vagy blokkjai vannak, ami  kioldásra vár. 

Mennyi ideig tart? - 2,5 - 3 óra az utazás időtartama. Javaslom, aznap ne legyen más programod.

Hányszor kell utazni? - Előfordul, hogy egy utazás alatt megoldódik, amiért jött az utazó, de általában 3 - 5 utazás kell, hogy  megoldódjanak a jelen élet problémái.

Kizáró ok az utazásból: kialvatlanság, súlyos szívbetegség, korhatár alatti személy,  terhesség, alkoholos állapot, tudatmódosító szerek szedése (kábítószer, illetve  antidepresszáns, nyugtató) Idegi eredetű problémák, skizofrén személyiség stb.

Az utazás során a páciens egy energetikailag támogatott, megváltozott tudatállapotban van, mindenre emlékszik, amit az utazás során átélt. Csak azt tudja megutazni, amit fel is tud dolgozni lelki szinten.

Az utaztató  vezeti az utazót, hogy  belemenjen jelen - vagy előző  életének  feldolgozatlan, fájdalmas eseményeibe, ezzel feloldva a fájdalmas eseményt, illetve fájdalmat, szenvedést. 

Ha egy fájdalmas eseményre úgy nézünk ahogy történt, többé nem lesz hatalma felettünk!

A blokkok oldódását sírás vagy nevetés is kísérheti.

Az utazó ránézhet azokra a döntéseire is, amiket több száz vagy ezer éve hozott, de befolyással van jelenlegi életére is.

Az utazás lényege nem a múltba révedés, hanem az, hogy az előző életeket feldolgozva a jelenbe jöjjünk,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Archívum

Naptár
<< December / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 150677
30 nap: 1435
24 óra: 54