Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


3 tipp egy boldogabb élethez - Gary Douglas

Bars®, Facelift®, Body® tanfolyamok időpont egyeztetéssel: +363064203023

article preview

 Megfigyelted már valaha, ahogy ezt mondod: „Boldog leszek, ha…”

Legtöbben ezt a „Boldog leszek, ha…” forgatókönyvet nem olyan véletlenszerűen teremtik, mint gondolják. Ehelyett boldogtalanul élik életüket, mert nem úgy működik, ahogy elképzelték. Vagy folyamatosan úgy emelik a korlátot, hogy a boldogság elérhetetlen álom lesz.

A nagyszerű az, hogy vannak más utak ahhoz, hogy boldogok legyünk. Nem kell várnod vagy elérned legnagyobb céljaidat! Szó szerint választhatod a boldogságot mindazzal, amivel ma rendelkezel.

Ez nem jelenti azt, hogy beéred kevesebbel, különösen, ha folyamatosan ezt kérdezed: „Mi minden lehetséges még?”

Ha ezt kérdezed, nagyszerűbb életet kezdesz teremteni – egy olyan életet, amelyben a boldogságnak nem a külső helyzetek az egyedüli mércéi. A nagyszerűbb élet azt jelenti, hogy hajlandó vagy jobban élvezni életedet, mint ahogy a legtöbben azt gondolnák, hogy ez kívánatos. Megfigyelted már, hogy a legtöbb ember nem olyan boldog, mint amilyen lehetne? Mi van akkor, ha a boldogság egyszerűen választás?

Ha nagyszerűbb és boldogabb életet szeretnél magadnak, már ma elkezdheted ezzel a három praktikus tanáccsal:

1.Kérj többet az élettől.

Ne félj attól, hogy többet kérj az élettől. Én sokkal többet kérek tőle, mint amit felmutat, de nem okolom magamat, ha nem mindent kapok meg, amit kérek. Én személyesen hiszek abban, hogy minél többet kérek, annál több lehetőség mutatkozik meg. Ha csak azt kérem, amitől boldog leszek, mindig csak egy korlátozott élet után futkosok. Nem bújok ki a bőrömből, ha nem lesz „tökéletes” az életem. Mindenért hálás vagyok, amit kapok, és mindig többet kérek. A hála váratlan módokon mindig többet hív meg életembe.

2.Légy az a személy, aki megkaphat mindent, amit kér.

Legtöbb ember olyan dolgokat kér, amelyekről azt gondolják, azzal az érzéssel tölti majd el őket, hogy életük nagyszerűbbé vált. Ha elkezded már most élni a nagyszerűbb életet bármilyen most lehetőségedre álló módon, azzá a személlyé válsz, aki bármit megkaphat.

A nagyszerű és a kicsiny életet élő ember közötti különbség abban a kérdésben rejlik, hogy kik akarnak lenni. Bármiről hiszed, hogy hiányzik – kapd meg. Életed megjósolhatatlan és csodálatos módon ki fog tárulni.

3.Minősítsd fel életedet.

Ha megvizsgálnád életed minden területét, és ezt kérdeznéd: „Hogyan lehetne ezt felminősíteni?”, akkor valószínűleg megkapod az inspirációt ahhoz, hogy azon túl teremts, mint amivel most rendelkezel. Tudatára ébredsz, mit jelentene neked ez a felminősítés, és elkezded teremteni oly módon, hogy fokozatosan gravitálsz bármi felé, ami nagyszerűbb, nagyobb és több.

Arra neveltek bennünket, hogy érjük be a kevesebbel. Milyen lenne az életed, ha soha többé nem elégednél meg a kevéssel? Ha elkezded keresni a lehetséges „több”-et, magasabbra emeled a korlátot annál, ami valójában a „kevesebb”. És, ha életed kiteljesedik – az a dolga. Mihelyst többet választasz, az jöhet feléd. Ha azt választod, hogy csak akkor leszel boldog, ha ezek a dolgok jönnek feléd, akkor nem tudsz boldogságot teremteni, pusztán azért, mert nem elégszel meg a dolgokkal, amikor éppen érkeznek feléd.

A választás mindig megelőzi a boldogságot. Választásaid teremtenek.

Mit választhatsz ma, ami nagyszerűbb, boldogabb életet teremthet, mint amiről valaha is álmodtál?

Forrás: 3 Tips for a Happier Life
Fordította: Kaposi Luca (valaszthatsz.com)

 
 
Archívum

Naptár
<< Január / 2022 >>


Statisztika

Most: 2
Összes: 129134
30 nap: 3102
24 óra: 95