Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Metamorf masszázs

Metamorf masszázs tanfolyam és kezelés

article preview

A metamorf technika egy rendkívül egyszerű, gyengéd érintésen alapuló módszer, egy nagyon hatékony, speciális blokkoldó technika, amely Gaston Saint-Pierre reflexológus nevéhez fűződik, de a sámánok is ismerték, használták. Megszabadítja a lelket a sérülésektől, ezáltal lehetőséget teremt, hogy teljesebb, örömtelibb, harmonikusabb életet éljünk.

A kezelések ruhában történnek, a kéz, talp és a fej gerinc reflexzónáit fogjuk érinteni.

A metamorf masszázs segítség lehet a görcsös, szorongó felnőtteknek és gyerekeknek. Számos fizikai és pszichoszomatikus tünetre kedvezően hat, a tudatalattiból oldva a lelki blokkokat.

A metamorf masszázs oldja a gátlásokat, szorongásokat, frusztrációt, félelmeket, a tudattalan feszültségeket és ezáltal minden olyan tünetet aminek hátterében ezek az érzések állnak. Segít a nehéz életesemények feldolgozásában.

A kezelés hatására nő az önbizalom, az elfojtott érzelmeink, gondolataink könnyebben felszínre kerülnek. A pszichoszomatikus tünetek enyhülhetnek vagy meg is szűnhetnek. Kedvezően hat a gerincre, gyomorra, vérnyomás problémákra, vese, máj, epe tisztító hatású.

Kedvezően hat továbbá a gyomorfekélyre, cukorbetegségre, allergiára, asztmára, migrénre, depresszióra, pánikbetegségre, körömrágásra, autoimmun betegségre, szívritmus zavarra, izzadásra, vérnyomás problémákra. Az állandóan hideg végtagok felmelegszenek, megszűnhetnek a vese, máj, epe és emésztési gondok, ízületi problémák, csont és fog problémák, idegbecsípődések, hajhullás, rendszeres megfázás, gyakori torok és fülgyulladás a lelki tünetek kioldódásával.

Segíthet a múlt síkjain feloldani a problémákat, az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában, a a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkok oldásában.

Nagyon régen a magyar nép gyógyítói, a sámánok alkalmazták ezt a technikát. A metamorf szó rög eredetű "metamorfózis" szóból ered, ami átalakulást jelent.

Életünk során többször megyünk át átalakuláson, vagy is fejlődünk, hogy tovább tudjunk lépni.

Szeretettel várlak tanfolyamon vagy kezelésen, hogy megtapasztald az ERŐT, ami benned van! +36306203023

Nem helyettesíti a pszichoterápiát vagy a pszichiátriai kezelést. Nem orvosi vagy természetgyógyász képesítéshez kötött módszer.

metamm.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 
Archívum

Naptár
<< December / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 150677
30 nap: 1435
24 óra: 54