Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hahota jóga

Nevetés, vidámság, élet!

article preview

Küldetés: Az egész hazára és az egész világra kiterjedő, feltétel nélküli nevetést népszerűsíteni ami jókedvet jó egészséget és békét hoz , minden ember számára"

A Hahota jóga egészségügyi hatásaizomlazító, javítja a vérkeringést, erősíti az emésztőrendszert, tisztítja a légutakat, javítja a közérzetet, oldja a félelmeket, erősödik az immunrendszer, természetes fájdalomcsillapító, örömforrás, bőrszépítő, javulnak az emberi kapcsolatok, erősödik az önbizalom. A gyakorlatokat állva érdemes végezni, kivéve, ha már valaki nem tud állva maradni, szinte fetreng a nevetéstől, akkor lehet fekve is.

Ha valaki elkezd nevetni, kacagni egy környezetben, előbb –utóbb követői lesznek, ragad az emberekre a jókedv. A nevetés hatására mélyül a légzés, így több oxigén kerül, a szervezetbe, jobb lesz a vérkeringés és a szervek működése is javul a nevetés hatására. Hahota órán először a nevetés hamis lehet, később válik természetessé és felszabadultabbá, de a test nem igazán tud különbséget tenni a hamis és felszabadult nevetés között, a lényeg a nevetésen van.

ha-ha.jpg

Dr. Madan Kataria indiai orvos nevéhez fűződik ez a fantasztikus nevetés terápia.

 

 

Ellen javallat: sérv, friss műtéten átesett, szív problémákkal küzdő személyek, illetve inkontinencia esetén. 

Hahota Klub foglakozásokat tartok időpont egyeztetéssel.

Elérhetőségem: 06-30-620-3023

katalin.fule@icloud.com

 
 
Archívum

Naptár
<< December / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 150677
30 nap: 1436
24 óra: 54