Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Expanse Therapy

Az 5 Kontinens Masszázs Szövetsége erős értékeket képvisel, az átélt élmények olyan rendkívüli találkozásokról szólnak, amelyek a szeretet és az intenzív személyes fejlődés energia mezőjébe repítenek. Az élet, a test és az elme valódi átalakulása, amely befolyásolja a kollektív tudatot.

Az illóolajok és a növényi olajok fantasztikus keverékének köszönhetően a különböző energetikai technikákkal, a masszázzsal, koppintásos módszerrel, akupresszúrával, olfaktor (lélek illata) terápiával, hang és fényterápiával, a légzés és a szív koherencia bevonásával, az EXPANSE THERAPY egy új holisztikus kezelés, amely boldogsághormonokat szabadít fel.

A SZELLEM – LÉLEK – TEST tengelyen dolgozunk és a következő eredményekre számíthatsz: távoznak a méreganyagok, jobb vér- és nyirokkeringés, hangulat emelkedés, fokozott öröm, jobb koncentráció, motiváltság, nagyobb önbizalom, jobb alvásminőség. A fizikai fájdalmakat fokozatosan elengedjük.

Óvintézkedések/ellenjavallatok: Rák, epilepszia, trauma a fejrészen, sebészeti beavatkozás a testen, 1 éven belüli hasi műtét!

Várandósság, szoptatás, szülés után min. 3 hónap teljen el, szívritmus szabályozó, beültetett stent, nyitott szívműtét, allergia illóolajokra,

Legalább 4 kezelés szükséges eredmény eléréséhez.

 
 
Archívum

Naptár
<< December / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 150680
30 nap: 1438
24 óra: 55