Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ESSE FOR BODIES

ESSE, test, body, fascia, energetika, kezelés egyéni, előre egyeztetett időpontokban +36306203023 vagy e-mail: katalin.fule@icloud.com

article preview

ESSE for bodies - A strukturális kivetítés energetikai szintézise

A Strukturális Végrehajtás Energikus Összetétele (ESSE) Egy egyedülálló testmunka, amely összekapcsolja az Access Consciousness ™ -et a kézzel végzett manipulációs technikákkal, amelyek a test minden centiméterén elhelyezkedő kötőszöveti fasciális szöveteket célozzák meg. 

ESSE kezelés: "Lebontja az ítélet ragasztóit, ami minden dolgot korlátozásban tart, és a testet fájdalomban." Gary Douglas
Az ESSE-t úgy alakították ki, hogy változásokat hozzon létre a test szerkezetében és formájában, ami a mozgást, a funkciót és az energikus testrendszert könnyíti meg. 

A kezelés futtatható:

- izom és szövet szakadásoknál                                                 

- műtéti hegeknél

- az egész testen, mint finom csontkovácsolás

- kötőszövet oldására

- izomfájdalom, húzódás, rándulás

- mozgás könnyedségéért

- testben lévő feszültségek oldására

- baleseti hegek és sebekre 

- testtartás javítására

- a testen bárhol, ahol probléma van

- a teljes testen az ítélkezések kioldására 

Ha van valami konkrét , ahogy szeretnéd, hogy a tested kinézzen, először is ismerd el a nagyszerűségét úgy ahogy van most! Majd kérd, hogy mi kellene hozzá, hogy dolgok megváltozzanak és változást hozzak létre? A tested boldogan teljesíti a kéréseket!! Tudatni fogja veled, hogy mi kell ehhez a változáshoz.Kérd és adj időt annak, hogy figyelj rá! Dr Dain Heer
Milyen nézőpontjaid vannak,amiket nem vagy hajlandó megváltoztatni,amivel fenntartod a tested beszilárdulásait?
Az Esse kezelés feloldja ezeket a nézőpontokat,testbe zárt éberségeket a kötőszövetekből,miután már a testednek és neked is újra van más választása,mint a jól bevált automatizmusok!
Egyéni kezelések lehetségesek időpont egyeztetéssel!

Mi is az a fascia: Forrás: webbeteg.hu 

Az emberi test leggyakoribb szövetfélesége a kötőszövet, amelynek egyik fajtája az úgynevezett fascia, ami a teljes testet körülveszi, beburkolja az izmokat és egy „harisnyaként” összefüggő rendszert alkot. Amellett, hogy mindent mindennel összekötve biztosítja a helyes mozgásláncok kialakulását, fontos szerepet játszik a tápanyagellátásban is. 

A fascia főbb funkciói: szövetek, szervek „becsomagolása”, védelme és tápanyagellátása, a mozgással járó stresszhatások egyenletes eloszlása a testen belül, az izom védelme a túlnyúlástól és szakadástól, a dinamikus mozgások kivitelezése, a szövetek pozíciójára és helyzetére vonatkozó információk továbbítása az izmok és a központi idegrendszer felé. Izmok és fascia Míg pár éve, évtizede az egészségtudomány szinte csak az izmok és egyes izomcsoportok működésére fókuszált, mára egyre többen vizsgálják a fascia szerepét, funkcióját, működését és azt, hogy az egyes izmok/izomcsoportok hogyan dolgoznak együtt, összességében milyen hatást gyakorolnak a testre. Ha a fasciát említjük, akkor úgynevezett láncolatokban kell gondolkozni: ha egészséges, akkor olyan, mint egy harisnya: akadálymentes mozgást biztosít az általa összefogott dolgoknak (pl. izmok, csontok stb.), ha viszont valamilyen formában „sérült”, akkor feszes és korlátozni fog minket a mozgásban, ami előbb-utóbb fájdalom kialakulásához fog vezetni.

Myofasciális fájdalom A fascia sérüléséből adódó fájdalmat myofasciális fájdalomnak nevezzük, ami sajnos nehezen diagnosztizálható, abból kifolyólag, hogy képalkotó vizsgálatokkal nem mutatható ki elváltozás. További nehézséget okozhat az, hogy a fájdalom távolabbi helyen is jelentkezhet, és kisugárzó tünete lehet, hiszen a fájdalom az adott fascialáncon belül bárhol jelentkezhet. Ilyenkor a manuális, hengeres fascialazítás gyors eredményt hozhat, ugyanis ennek hatására: a kötőszövet fellazul, az ízületre nehezedő nyomás csökken, a túlfeszülő izom fellazul, enyhülhet a fájdalom.
Részletek: https://www.webbeteg.hu/cikkek/sport_egeszseg/23158/fascia

 

 

A pragmatikus képesség érzékeli a testet, és kérdésben van vele.

 
 
Archívum

Naptár
<< December / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 150680
30 nap: 1438
24 óra: 54