Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bemutatkozás

Mit tehetek, mi más lehetek ma, ami a mostani valóságot megváltoztatja?

article preview

Üdvözöllek a honlapomon! 

 

"Az vagyok, aki bárki más is lehet,ha hallgat a szívére.Olyan ember vagyok, aki leborul az élet titokzatossága előtt, aki nyitott a csodákra, aki derűsen és lelkesen viszonyul mindenhez, amit csinál." (Paulo Coelho)

Hiszem, hogy az energetika, bármelyiket is csináld, óriási hozzájárulás lesz az életedhez. Én két modalitás mellett tettem le a voksomat: Access Cosciousness TM és Petrezselyem Józsefnek köszönhetően Magyarországon is tanított Pránanadi, amiben jelenleg  7 fokozaton vagyok. 

A szemléletmódomat meghatározó tanfolyamok a teljesség igénye nélkül:                    

- Palacskó Andrásnál Kvantum Mátrix energetikát, Sedona elengedést,

- Szelezsán Zsuzsánál Pránanadit,

- Sütő Imrénél: Reinkarnációs utazást, UTI I.-II-III. -at,

- Dr. Szabó Lászlónál Csonti I.-II-t.

- Pudzsa mesterem Sütő Csaba,

- Surányi Rékánál Metamorf masszázst,

- Slezák Marcsinál R.A.I Angyal tanfolyamot és Reikit tanultam. 

- Konta Ritának köszönöm a Svéd-masszázst, wellness (csokoládé és mézmasszázs) Alak fomáló, cellulit kezelő masszázst, a népi gyógymódos masszázst: (vörös olajos, fekete nadálytő krémes) a 7 féle iszappakolásos, és a természet gyógyászok által  alkalmazott méz- cuppogtatás módszerét, a Himalájai kősóval történő nyirokmasszázst.

- Balla Tibornak hálás vagyok a nevével fémjelzett hangterápiáért,

- Kovács Anginak sok mindent köszönök! "Szétszedett és összerakott" Nála végeztem alapozót, az első budapesti 2.5 napos Being You tanfolyamot.

- Greg Bryers Alkímia testkezelést  és a Maori Haka tanfolyamot.

- Roccotól és Csillától az Akusztikus kezelést tanultam,

- Shannon O'Harától Entitás kezdetek tanfolyamon vettem részt.

- Lunának köszönöm a Munay.Ki-t.

- Sirisonál "Mágia" tanfolyamokat végeztem: Szertartásmágia I.-II., Gondolat teremtő hatalma, Beavatás útja, Mágus útja, Rúnamágia, Varázsszöveg.

- Kerekes Andreánál családállítást tanultam

- Paksi Zoltántól Asztrozófiát

- Pongó Krisztinától Hahota jógát

- Gáti Ritától Munay - Ki

- dr. Széchenyi István Bach virág terápia

- Balla Tibortól Hangterápiát, egyéni és csoportos

- dr. Domján László Agykontroll

 

Megtapasztaltam, hogy a látható és megfogható világon túl is van valami, ami működtethető. Ma már tudom, hogy az a bizonyos "különleges" képesség minden emberben ott szunnyad, csak fel kell ébreszteni!   - ebben ha segítségedre lehetek, megtisztel, ha hozzám, hozzánk fordulsz.

Minden tanfolyam nyitottabbá, kíváncsibbá tett, így találtam rá Gary Douglas által alapított Access Consciousness™ Bars - ra, ami annyira megfogott egyszerűségével és hatásosságával, hogy jómagam is facilitálom és alkalmazom ezt a tudást. Végtelen lehetőségek bukkantak fel a Bars által, ami energetikájában óriási erőt képvisel! 

Közel 60 test-kezeléssel állok rendelkezésetekre, + Facelift - energetikai ránctalanítást, amelyeket magam is facilitálok (tanfolyami keretek között akár mind a 60 kezelést megtanulhatod). A 3 napos test-tanfolyamokat Susan Lazar Hart-nál és Maria Finknél végeztem. Az ESSE kezelést Dr. Glenna Rice-tól tanultam. 

Választod a könnyed örömteli életet? Hív az öröm és a létezés könnyedségének megtapasztalása? 

Access Bars tanfolyamokról, Testkezelés tanfolyamokról, kezelésekről, időpontokról, csere-kezelésekről, egyéni facilitálásokról érdeklődhetsz a : 

06-30-620-3023 mobil számon, vagy e-mailen: katalin.fule@icloud.com 

Az Access tanfolyamain túl tartunk csoportos oldásokat, meditációkat, workshopokat, elvonulásokat szervezek. Testkezelés napjainkon kérhetsz 4 kezes kezeléseket, hogy a 'jó' még fokozható legyen, vagy ESSE - kötőszöveti regenerálást, Akusztikus és Alkímia testkezelést és MÁTRIX kezelést is választhatod.

facebook oldalaim: 

https://www.facebook.com/groups/1759448334357270/    https://www.facebook.com/alombolvalosag/notifications/     https://www.facebook.com/groups/1543337065783846/

Néhány szösszenet: Amit csinálok, azt alázattal, szeretettel, szenvedéllyel teszem. Hiszem, hogy a megszerzett tudás által szebbé, szerethetőbbé tehetem az életet azok számára, akik hozzám fordulnak. Természetem szerint szenvedélyesen kíváncsiság hajt előre. 

 

 

 

 
 
Archívum

Naptár
<< Október / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 148892
30 nap: 1133
24 óra: 17