Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Access Bars® tanfolyam

Választanád a változást? Tanfolyam, egyéni kezelés időpont egyeztetéssel, +36306203023 e-mail: katalin.fule@icloud.com 

article preview

Mi lenne, ha ez a nap valami egészen másnak a kezdete lenne? Milyen lenne, ha mások bírálatait

bars-640x480-300x219--1-.jpg

észre sem vennéd? Milyen lenne, ha valami mást teremtenél: gyengédséget, könnyedséget és kedvességet magaddal szemben, hogy végre megadd magadnak azt, amit eddig másoktól vártál? 

A tudomány azt mondja: A sejtjeink formája elliptikusabbá válik, amikor gondolatok, érzések és érzelmek befolyásolják, ami az első lépés a betegség felé. (Angolul a betegséget úgy mondják, hogy a könnyedség hiánya.)                                                                                                                                                

Amikor futtatod a bárjaid, kioldja a sejtekre gyakorolt ezen hatást  és megengedi a sejteknek, hogy visszanyerjék gömbölyű formájukat, hozzájárulva ezzel a könnyedséghez a testben." Gary Douglas

Mi az Access Bars®?

 Az Access Consciousness® rendszerének első lépése az Access Bars®, egy egyedülálló technika, amely lehetővé teszi számodra, hogy változásokat tudj létrehozni. Relaxáltabb leszel és megtapasztalod azt a teret, ahonnan bármit megváltoztathatsz az életedben, még az

t is, amiről azt gondolod, hogy megváltoztathatatlan. Abban a pillanatban, hogy az elméd nincs az

 utadban, szabadon tudsz létezni és teremteni!

Tudtad, hogy van 32 pont a fejeden, melyek bizonyos életterületeket (szomorúság, öröm, pénz, kontroll, kreativitás, érzelmek stb.) képviselnek? Ha ezeket gyengéden stimuláljuk, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt eddig képtelen voltál az elengedésre, elfogadásra/befogadásra. Ezeknek a pontoknak az érintésével elkezdesz megtanulni el/befogadni bármit az adott témával kapcsolatban. Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent!

Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely az életed bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz! Mi lenne, ha a gondolatok, érzelmek, érzések, fájdalmak, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál, többé nem korlátoznák az életed?

 

Az Access Bars® gyors, dinamikus, természetes és azonnal hasznosítható eszköze annak, hogy változtass az életeden. Az életed bármely területét megváltoztathatod, bárhol 

is tartasz most. Használhatod stressz csökkentésére, az összezavarodott gondolatok tisztítására, depresszió feloldására, ha szeretnél a testednek több könnyedséget és örömet ajándékozni, ha szeretnél jobban aludni és kipihentebben ébredni, használhatod arra, hogy feloldj mentális, fizikai és energetikai blokkokat, amik beragadva tartanak, vagy ha nem olyan az életed, mint amilyennek szeretnéd és többre vágysz és még ettől is sokkal több! Mi az, amin változtatnál az életedben?

Mi lenne, ha ez a mai nap valami egészen másnak a kezdete lenne? Milyen lenne, ha mások bírálatait észre sem vennéd? Milyen lenne, ha valami mást teremtenél: gyengédséget, könnyedséget  és kedvességet magaddal szemben, hogy végre megadd magadnak azt, amit eddig másoktól vártál?

Szeretettel várlak a kurzuson- Tanfolyamok egyéni időpontban is kérhetők: +36306203023

Access Bars: 

 

Jelentkezni lehet: Tanfolyamra és kezelésre, programokra. Telefon : 06-30-6203023  e-mail:  katalin.fule@icloud.com

Befektetés önmagadba Bars tanfolyamra: 70.000.- Ft. Gyerekeknek 15 éves korig ingyenes egy felnőtt családtag részvételével. 
15-17 éves korúak és tanfolyam ismétlők részére: 35.000,- Ft 

Befektetés Önmagadba Facelift tanfolyamra: 89.000.- Ft.   Ismétlőknek, Gyermekeknek 15-17 éves korig: féláras

Testkezelés tanfolyamokra befektetésed, ha először vagy nálam 28.000.- Ft, ha végeztél nálam tanfolyamot 24.000.- Ft, ha két tanfolyamot elvégzel 1 napon 45.000.- Ft. 

     

Cserebere, kipróbálási lehetőség

ha nem tudod pontosan mi ez, vagy kíváncsi vagy, próbáld ki nálam a meghirdetett cserebere napokon. 

Cserélőknek 3.500.- Ft.

Ha kipróbálod, ezeken az alkalmakon a Bars és bármelyik testkezelés 5.000,- Ft

ESSE kezelés kipróbálás 15.000.- Ft.

Mátrix kezelést is kérhetsz
 
 
Archívum

Naptár
<< December / 2022 >>


Statisztika

Most: 2
Összes: 150677
30 nap: 1437
24 óra: 55